Ürünler / BETAİN 35 1 KG - 000127

BETAİN 35 1 KG
BETAİN 35 1 KG
Ürün Kodu: 000127
40,00 TL (KDV Dahil)
1
Hiç oylanmadı
Hepsi Malzeme

Stok durumu: Stokta var

Ücretsiz Kargo
Kargo ücretsiz!

BETAİN 35

Kimyasal formülü C19H38N2O3 olan Amfoterik, iritasyon düşürücü, yumuşak temizleme etkisi olan ikincil yüzey aktif madde. Ayrıca, ürün sert ve yumuşak suda mükemmel köpük özelliklerine sahiptir. BETAİN 35, şampuanlar, duş ve köpük banyoları ve sıvı sabunlar gibi cilt ve saç temizliği için tüm ürünlerde çok hafif amfoterik yüzey aktif madde olarak kullanılır. Diğer isimler: Dimetil amino asetat,Cocamıdopropyl betan CAPB/CAB,Cocoamidepropilbetain,Lauramidopropylbetain,N-cocamidopropil-n, n-dimetilglisin,CAB-35

TEKNİK ÖZELLİKLER
Görünümü: Açık sarı-şeffaf sıvı

CAS No:61789-40-0

EINECS No:263-058-8

PubChem: 20280

ChemSpider: 19106

Formül:C19H38N2O3

Moleküler ağırlık: 342,52

Ph değeri: 5,0-7,0

Aktif Madde:% 35

KULLANIM ALANLARI

Temizlik kimyasalı olarak, antimikrobiyal ve amfoterik yüzey aktif madde özelliklerinden dolayı deterjanlarda tercih edilmektedir.

Cocoamido Propil Betain tahriş düşürücü, kuvvetli temizleme özelliğine sahip amfoterik(asit ve bazlarla beraber tepkimeye girer) bir yüzey aktif maddedir.

Ayrıca köpük yapıcı ve tonlama etkisi oluşuyla, şampuan, evde beslenen hayvan şampuanları, el sabunu, sıvı deterjan, duş jeli, yüz temizleyici losyon, banyo köpüğü, , diş macunu başta olmak üzere birçok kişisel bakım ürünü imalâtında yaygın kullanıma sahiptir, şampuan ve el yıkama sıvıları gibi nihai ürünlerin temizlik ve yumuşaklık verimliliğini arttırır.

Hassas ciltler için uygundur; tahriş edici etkileri azalttığından bebek bakım ürünlerinde ve özel dermatolojik üretimlerde kullanılır diğer yüzey aktif cisimlerinin neden olduğu deri tahrişini azaltabilen ve cilde ve saça hoş hissi veren hafif bir yüzey aktif maddedir.

Özellikle bebek şampuanı, bebek kabarcık banyosu ve bebek cilt bakım ürünlerinde uygulama için uygundur.

 Saç ve cilt bakım formülasyonlarında mükemmel bir yumuşaklık sağlar saç kremi yapımına uygundur.

Diğer anyonik, katyonik ve noniyonik yüzey aktif maddelerle uyumludur.

Anyonik yüzey aktif ajan uyumluluğu uygun miktarda olan bu ürün, belirgin kalınlaşma etkisine sahiptir, aynı zamanda bir krem, ıslatma maddesi, fungisit, anti-statik ajan, vb olarak da kullanılır. Ayrıca, sert ve yumuşak suda mükemmel köpük özelliklerine sahiptir.

 Cocamidopropyl Betaine, hafif, biyolojik olarak parçalanabilir ve viskozite arttırıcı bir sürfaktan olup, olağanüstü viskozite, köpük stabilizasyon kabiliyetine sahiptir.

Betain 35 iyi bir kabarcık etkisine sahip olduğundan, aynı zamanda petrol madenciliği endüstrisinde de yaygın olarak kullanılan ana uygulama, bir viskozite redüktörü, yağ yer değiştirme maddesi ve köpük maddesi olarak kullanılır. Yüzey aktivitesini, , sızıntılar durdurma, ham petrolün yağ içeren çamurunu sıyırma, Yağın geri kazanım oranını artırır.Hayvancılık sektöründe yem için gıda katkı maddesi olarak ve kanatlı hayvanlar içinde besin maddelerinde kullanılmaktadır.

 

Önerilen dozaj: Şampuan ve kabarcık banyosunda 2-12%, kozmetikte 1-2% 'dir.

UYARI:Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 35 orta derecede mukavemetli bir yüzey aktif cismidir. Normalde cilt veya müköz zarları tahriş etmez. Bununla birlikte, bazı araştırmalar bunun bir alerjen olduğunu belirtti. Betaine 35, kokamid (hindistancevizi yağından türetilen bileşiklerden oluşan bir karışım) ve glisin betain (betainin bir formunun) bir türevidir. Betaine 35, hindistancevizi yağı kaynaklı olduğu için, doğal olarak etiketlenmiş bazı kişisel bakım ürünleri bile içeriyor. Cocamidopropyl Betaine (CAPB 35'in güvenli olduğu bilinmesine rağmen, bazı insanlar hala temas ettikten sonra olumsuz reaksiyon gösterebilir.

AMBALAJ:165 kg ve 225 kg varillerde.

 

 

 

 

 

Bu ürün için henüz hiç yorum yok

Bültene Abone Olun

İndirim ve kampanyalardan haberdar olmak için bültenimize abone olun

Alanadıseç

Alanadıseç

Alanadıseçalanadıseçalanadıseçstrong>